Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

СИК и ВИС си ги мерят

отпечатай новината

30.04.2011 09:00 | Видян 7255 пъти

СИК и ВИС си ги мерят

Най-лъскавите нови бизнесцентрове в сърцето на София се издигат на места, които НИКАК не са случайни. Това са бившите седалища на модните агенции на борческите групировки СИК и ВИС.
Хората на Маргина изпревариха конкуренцията. Преди повече от 3 години Жени Калканджиева и екипът й от Визаж бяха изселени от ъгъла на улиците Христо Белчев и Неофит Рилски в горната част на бул. Витоша, при Южния парк. Тогава старата къща стана строителен обект. Тя бе разбита за втори път, след като преди години взрив разтърси офиса, където избухва служебния роман между Ирена Милянкова от сериала Под прикритие и нейния мъж Росен Чолов.

Преди няколко месеца бизнесцентърът на нейното място беше завършен. Той включва не само рамките на къщата, но и нишата между нея и съседното здание, която навремето хитрата Жени Калканджиева оформя като отделна временна постройка – барче. Впоследствие клубът бе въртян от небезизвестния сикаджия Трайо Манекена. Днес на това място се издига най-лъскавата част на бизнесцентъра.

Да не видят нещо, и ВИС-аджии бяха взели стара къща и пристройка на кюше за модната си агенция. В Ъндърграунд, после наречена Ексграунд, основен съдружник беше Мая Илиева, но момичетата като Яна Грудева от Станция Нова и Диляна Попова от Стъклен дом и Love.net пърхаха не около нея, а около Жоро Илиев и неговите приятели. Яна бе омотавана в романс с Цветин, а Диляна – с Таки.

След като на моделския бизнес бе сложен кръст, апетитното място на бул. Фритьоф Нансен и ул. Любен Каравелов бе разчистено от старата къща и пристройката, работила години наред като барче с различни имена. На нейно място израсна мощен билдинг, който освен по-висок от СИК-аджиския е и по-готин като дизайн.


Таки се върнал да нагледа небостъргача си

В жълтата преса през последните две седмици излезе информация за временното завръщане в България, макар и инкогнито, на смятания за лидер на ВИС след смъртта на Жоро Илиев – Таки. Най-вероятната причина за визитата му са били финалните акорди на амбициозната сграда – същински небостъргач, който като нищо ще се превърне в един от най-престижните бизнесцентрове в милионния град.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !