Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

„Оркестър без име” се завръща...този път с име!

отпечатай новината

04.05.2011 15:40 | Видян 2962 пъти

„Оркестър без име” се завръща...този път с име!

На 3 май ( вторник) Иван & Андрей ни срещнаха с режисьора Живко Ботев, сценариста Генчо Генчев, както и двама от основните актьори Катето Евро и Антон Радичев, които са замесени в заснемането на продължението на култовия български филм „Оркестър без име”, озаглавено „Оркестър с име”. 

 „Няма град в България, а аз много пътувам, където да не споменават „Оркестър без име”, и да не говорят с възхищение за този филм! Няма и българин в Америка, който да няма филма и да не го е гледал поне 30 пъти. Сценарият на новия филм е много интересен, но нека хората видят какво става с героите 30 години по-късно.”. Това заяви Антон Радичев относно продължението на култовия филм, който носи заглавието „Оркестър с име”.

Актьорът допълни, че е сигурен, че продължението „Оркестър с име” ще се гледа толкова, колкото и първата част.

Велко Кънев няма да участва в продължението, като решението му е по лични причини и не е свързано с това, че сценарият не му е харесал. Това уточнение направи режисьорът Живко Ботев.
Сценаристът Генчо Генчев издаде, че е писал сценария 3 години и половина, и че едната част на филма се развива в България, а другата в Германия. 

„30 години по-късно тези хора не са забравили мечтите си, не са ги изпуснали и им се дава възможност да извадят китарите отново и да станат безкрайна част от хармонията!” - допълни още Генчев.

Екипът побърза да уточни, че не правят буквално продължение на филма. 
Ние искаме да възродим добрата хубава традиция на класическата българска комедия, заяви режисьорът Живко Ботев.

„Добрата новина е, че през едната година от заснемането на трейлъра досега, е събран половината бюджет за филма. А около 10 хиляди евро са дарени от хора от чужбина.
Във видеото можете да видите какво разказаха Катето Евро и Антон Радичев за своите герои 30 години по-късно, както и да се порадвате на трейлъра на „Оркестър с име”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !