Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Чашките на Радина

отпечатай новината

06.05.2011 09:00 | Видян 5977 пъти

Чашките на Радина

Сияна в Стъклен дом вече е отговорна служителка в МОЛ-а и любяща майка. Когато прожекторите угаснат обаче Радина Кърджилова остава сама с НЕДОИЗЖИВЯНИЯ СИ ПУБЕРИТЕТ. И започва да обръща чашките една след друга. След няколко текили палавата Ради вече е готова да се хвърли в обятията на първия колега, изпречил се пред замъгления й поглед.

Неотдавна из интернет плъзнаха снимки от щур запой, където тя е гола и палува с къдрокосия Явор Бахаров, с който си партнират и в Т.I.L.T.. Говори се, че той не е единственият актьор от Стъклен дом, с който Ради няма спомен какво е правила. Екранният Дани (Бойко Кръстанов) също е пил текила (и не само) с нея до зори. Агент на Супер 19` пък я завари да се целува с доста по-възрастния Юлиан Вергов в столично заведение. Алкохолът на никого не прощава и не признава възраст.

Друг зрял плод, който е вкусила Кърджилова е секссимволът Асен Блатечки, с който също имат горещи сцени в сапунката за МОЛ-овете. Явно обаче при младата актриса всяка звезда е за три дни, защото наш човек отново я засече в компанията на друга знаменитост – актьора Деян Донков. Ради била традиционно почерпена и видимо се забавлявала с новата си забивка. Как ли реагира на това официалното й гадже – Стефан Иванов, който тепърва пробива с бандата си The Top Stoppers?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !