Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Marco Carola представя новия си албум в YALTA CLUB този петък

отпечатай новината

09.05.2011 18:00 | Видян 2586 пъти

Marco Carola представя новия си албум в YALTA CLUB този петък

Една от най-ярките звезди на световната клубна сцена Marco Carola пристига в България този петък, за да представи новия си албум – Play It Loud. През последните три месеца, турнето на италианецът премина през повече от 20 страни по всички краища на света, за да дойде ред на България и Yalta Club, където ще бъде подкрепен от резидентът на BLAME Liubo Ursiny и една от най-талантливите жени диджеи – tINI. Събитието на 13-ти май е доказателство за все по-успешното взаимодействие между Yalta Club и Elevate, чиято колаборация в последните месеци доведе до гостуването на имена като Steve Lawler, Loco Dice, Darius Syrossian и Guti.

Marco Carola e един от любимците на българската публика. Неговото последно гостуване у нас през есента остави ярка следа в съзнанието на почитателите на електронната музика, които имаха възможността да прекарат повече от 5 часа с музиката му. Сегашната му визита обещава да е не по-малко интересна, след като самият Carola се закани да остане на пулта поне до 7 сутринта. На същото мнение е и tINI, чиято запазена марка е постоянното участие в маратонски партита без значение в Берлин или Ибиза, убедени са организаторите на събитието от Elevate.

Световната обиколката на Marco Carola ще продължи с пълна сила и след посещението му у нас. В листа му с участия това лято правят впечатление последователните визити на фестивали като Awakenings, Love Family Park, EXIT, Monegros и Creamfields. Успоредно с това италианецът ще бъде част и от парти концепцията Cocoon Heroes в Амнезия, очакванията, за която са да бъде хитът в Ибиза този сезон. В събота (14 май) в Junior Suite, малката зала на Yalta Club, ще звучи класиката в хаус музиката с Flashback и Vasquez.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !