Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бивша на Бербо му направила магия?!

отпечатай новината

11.05.2011 12:00 | Видян 4160 пъти

Бивша на Бербо му направила магия?!

Майката на Димитър Бербатов – Маргарита, трескаво обикаля Югозападна България, търсейки вещи в занаята в развалянето на магии.

Най-популярната медицинска сестра в Благоевград била притеснена от липсата на късмет, който преследва нейния син в последно време. След като вкара серия от голове и беше титуляр в Манчестър Юнайтед, Бербо се озова на резервната скамейка и в момента други обират лаврите.

Поради тази причина мама Марго решила да отскочи до гледачката, за да надникне в миналото и бъдещето и да разбере причините за каръка, станал постоянен спътник на най-скъпия български футболист за всички времена. Няколко независими една от друга ясновидки експертно заявили, че на Бербо му е направена магия от жена, с която той е имал връзка преди да се запознае и събере с настоящата си половинка Елена.

Една от врачките предприела мерки за разваляне на магията срещу скромно заплащане и даже прогнозирала, че съвсем скоро Митко ще излезе от черната дупка и отново ще започне да радва почитателите си с голове. Въпреки че не играе, нашият още е №1 при голмайсторите във Висшата лига с 21 попадения.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !