Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

СТЕФАН ИЛЧЕВ С УЧАСТИЕ ВЪВ ФИЛМА „СБОГОМ, МАМО”

отпечатай новината

12.05.2011 15:00 | Видян 3627 пъти

СТЕФАН ИЛЧЕВ С УЧАСТИЕ ВЪВ ФИЛМА „СБОГОМ, МАМО”

Младият поп изпълнител Стефан Илчев, който нашумя и във фолк средите покрай дуета си с Емилия, ни изненадва този път в ново амплоа. Съвсем скоро ще чуем гласовития певец в саундтрака към филма „Сбогом, мамо”, който през есента на миналата година бе отличен със специална награда на кинофестивала във Венеция.

Още през месец юли Стефан Илчев бе поканен лично от продуцентите на лентата в Рим, където се състояха записите. Във филма певецът изпълнява песента „Този свят е тъй прекрасен” по музика на Тончо Русев и текст на Дамян Дамянов, станала популярна през 70-те години в изпълнението на  Лили Иванова.

"Хубавото е, че можах да съчетая записите в Рим с една кратка разходка и разгледах доста места. Много съжалявам, че не можах да отида до римската опера, но пък това е повод да отида втори път. За мен най-интересно бе да разгледам Ватикана, защото все повече филми се правят на тази тема. Доста места посетих. Всичко беше организирано на много високо ниво. Чувствах се много специален. За един ден обиколих почти всички забележителности, които са световни символи" – разказва изпълнителят.

Продуцентите са останали много доволни от нашия изпълнител. "Митко Щерев ме е препоръчал. Нещата се случиха толкова бързо – те ми се обадиха една сряда и аз в неделя летях за Рим" – допълва още Стефан.

Филмът на Мишел Бонев е сниман по действителен случай, а в главните роли ще видим самата нея и една от най-популярните и обичани български актриси Татяна Лолова. „Сбогом, мамо” тръгна по родните кина от 6 май.

Извън този проект Стефан Илчев е в трескава подготовка на дебютния си албум, който се очаква да излезе през есента. Той сподели, че съвсем скоро му предстои видео на нова песен и нов дует с попфолк певицата Емилия, с която са и близки приятели.

Информация: Данна Иванова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !