Гери-Никол лъсна без сутиен

Поп и фолкпевицата Гери-Никол си направи нова...

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Денислав атакува с нов разбиващ хит

отпечатай новината

13.05.2011 15:20 | Видян 2783 пъти

Денислав атакува с нов разбиващ хит

Денислав подготвя нов разбиващ хит, с който смята да атакува летните класации и да зарадва почитателите си в горещите дни на лято 2011. "Пук-пук-пука ти" скоро ще се завърти в ефира, като изпълнителят се надява с песента да успее да задмине успеха на "Професия блондинки".

"Пук-пук-пука ти" е бързо и динамично парче, което е напълно подходящо за задаващите се летни страсти. Както "Професия блондинки", така и то е авторско, дело на тандема  Велислав Драгомиров и Тина Денчева. Музиката и аранжиментa са на Велислав, а текстa на Тина.

"Песента е доста различна от всичко, което съм правил досега. Бих казал, че е най-любимата от цялата ми продукция. Послушах мненията на много от моите почитатели, които ми препоръчаха да изпея нещо по-различно. Разбира се, не мисля да бягам от по-провокативната и закачлива тематика. Мисля, че се получи много добре. Нямам търпение да пуснем парчето, за да видя реакцията на хората", споделя артистът на музикална компания "Real enterprises".

Денислав признава, че успехът на "Професия блондинки" изненадал и самият него. Освен, че се превърна в хит из дискотеките в страната, песента му осигури и много участия. От DSTV пък заявиха, че парчето е сред най-поръчваните за поздрави в ефира на телевизията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !