ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Гала Премиера на „Карибски пирати: В непознати води” в четири града едновременно

отпечатай новината

16.05.2011 16:00 | Видян 4991 пъти

Гала Премиера на „Карибски пирати: В непознати води” в четири града едновременно

За първи път в България, Cinema City прави гала премиера в 4 града на страната едновременно. София, Стара Загора, Пловдив и Русе ще ознаменуват премиерата на „Карибски пирати: В непознати води” с бляскаво парти.

Специално за мултиплексите на  Cinema City България, студиото „Disney” разреши, 4-тия филм от поредицата „Карибски пирати” да има 4 гала премиери в 4 града едновременно. И нещо повече, галата ще се състои на 17.05. , три дни преди официалната световна премиера. Гостите на Cinema City в четирите града ще могат да видят хитовия филм първи в целия свят.

Присъствието си вече потвърдиха много представители на творческия и бизнес елит, които ще минат по червената пътека. Интересът към поредицата е традиционно голям. Джак Спароу е най-популярният филмов герой на хилядолетието и милиони зрители очакват неговото завръщане.

„Карибски пирати: В непознати води” ще има и специални среднощни прожекции на 17-ти срещу 18-ти май в Mtel IMAX и Cinema City, като билетите за тях са вече в продажба. За феновете, преди среднощните прожекции, са организирани пиратски партита, които ще започнат от 23:15 ч. във фоайетата на всички мултиплекси.


ЗА ФИЛМА:

В „Карибски пирати: В непознати води” нови герои допринасят за характерното забавното звучене на поредицата. Сред тях са Черната брада /Иън Макшейн/, типичният пират негодник, неговата дъщеря Анджелика /Пенелопе Круз/, мошеничка от миналото на Джак Спароу и Филип /Сам Клафлин/ - млад и загадъчен мисионер. Ще видим и Джефри Ръш, който за четвърти път пресъздава ролята на капитан Хектор Барбоса - противникът на Джак Спароу, но този път преминал на страната на английския двор. В четвъртият филм от предицата се завръща и легендарния китарист на Ролинг Соунс, Кийт Ричардс, в ролята на бащата на Джак Спароу – капитан Тийг.

Новите приключения на пиратите в търсене на Изворът на младостта са изпълнени с традиционните за поредицата комични ситуации и духовити персонажи, а режисьорът Роб Маршал разказва вълнуваща история за истина, измяна, младост и смъртоносно наследство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !