12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

DAVID GUETTA - Номер едно в iTunes

отпечатай новината

19.05.2011 16:00 | Видян 2117 пъти

DAVID GUETTA - Номер едно в iTunes

Новият сингъл на световния хит мейкът и суперзвезда David Guetta “Where Them Girls At” с участието на Flo-Rida и Nicki Minaj трябваше да излезе много бързо на 2 май 2011. Премиерната дата на новия сингъл се измести с няколко седмици напред заради фалшива версия, която започна да циркулира в нета.

Неизвестна персона по някакъв начин се беше домогнала до акапелните вокали на Nicki Minaj и Flo Rida. Мениджмънтът на David е наел екипа на Pentagon Internet Security, за да разследва как се е случило това. Хакерът е продуцирал много лоша версия на парчето, използвайки откраднатите вокали, след което е качил версията в интернет, твърдейки, че е на David Guetta.

Разследването не е кампания срещу споделянето на файлове; David мисли, че ако хората откриват музиката му в лошо качество и след това искат да си я купят, това е добре. Въпреки това имитирането и това някой друг да твърди, че представя чуждо изкуство не е хубаво. David не би искал феновете му да слушат музика с долно качество или да бъдат заблуждавани с фалшиви версии. Той не би искал да демонстрира неуважение към феновете си по този начин, както и към артистите, с които прави колаборацията.

“Не бих искал феновете ми да бъдат подвеждани; не е честно към никого. Посвещавам много време да създавам най-добрата музика за тях и за себе си; когато завършено парче изтече, това е друго нещо. Но когато някой прави ужасна имитация и се представя за мен, това е различно. Знаем как да намерим този, който го е извършил и ще го направим. Страхотно е, че истинската версия вече е на лице.”

Истинската версия трябваше да излезе много бързо и това се случи на 2 май. Без лукса на предварителна промоция. Въпреки това сингълът в момента е No. 1 в iTunes в 7 държави, включително Великобритания, Франция, Германия и на No. 3 в Щатите (и продължава да се качва).

“Where Them Girls At” е първи сингъл от така чакания нов, пети студиен албум на Guetta, който трябва да излезе в края на лятото. Новият албум ще включва отбор големи гост звезди, в това число Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, Will.I.Am, Akon и още изненадващи колаборации, които ще бъдат разкрити скоро.

David Guetta цементира статуса си на най-големия DJ в света, с продажби от над 5 милиона албума и 17 милиона сингъла в целия свят. Във Facebook го следват над 18 милиона души, уникална цифра, която сама илюстрира статуса му на супер звезда. Този уикенд той има две разпродадени шоута в Brixton Academy.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !