Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бареков в "Търси се..." тази събота

отпечатай новината

06.05.2008 14:05 | Видян 8489 пъти | Гласували 1

Бареков в

Един от най-популярните телевизионни водещи Николай Бареков ще разкрие непознати свои таланти в токшоуто „Търси се...”, тази събота, 10 май, от 11.00 часа, по bTV.  Най-голямото предизвикателство към него ще отправи в ефир екранната му половинка – Анна Цолова. Известна със страстта си към народните танци, тя ще пожелае Бареков да изтанцува поне... едно право хоро. В компанията на водещите Меги и Нели и на две професионални танцьорки журналистът ще разкрие дали народните танци са неговата стихия.
 
След журналистиката и политиката най-голямата страст на Николай Бареков е футболът. Оказва се, че една от несбъдните му мечти, е да играе поне 15 минути в мач на любимия си фуболен отбор „Ботев” – Пловдив. Освен, че умее добре да дриблира с топка в студиото, водещият ще получи фланелка на вратаря на пловдивския отбор – Лилчо Арсов. Бареков ще се радва и на още изненади от жълтия тим, след като екипът на „Търси се...” пътува до родния му град Пловдив.

Единствено в „Търси се...” зрителите ще видят семейството на известния телевизионен водещ, което живее в Плодив. В изключително емоционална изповед майка му Магдалена ще разкаже за буйния нрав и амбициозността на сина си. Другите много вълнуващи срещи за Николай Бареков ще бъдат с неговата сестра Деси и с племенницата му Гергана.

Тази събота „Търси се...” няма да мине и без любимата тема на журналиста – политиката. Някои от популярните български политици, сред които Стефан Софиянски, Красимир Каракачанов и Павел Чернев, ще разкрият какви според тях са най-добрите качества и най-големите недостатъци на журналиста Бареков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !