Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Дон Деян или любовта към флирта

отпечатай новината

21.05.2011 09:00 | Видян 5130 пъти

Дон Деян или любовта към флирта

Един от най-популярните млади родни актьори - Деян Донков, определено заслужава ”Аскеер” и то не само заради ролята си на Валмон в Опасни връзки, за която и бе отличен, както и за тази на Дон Жуан. А заради имиджа си на плейбой на Народния театър, който упорито защитава. Нищо че има син Деян II от голямата му любов Анстасия Ингилизова.

Спектакълът Дон Жуан станал причина за запознанството му с модела Кристина Милева, която не успя да устои на ролята му на неотразим любовник и веднага реши, че трябва да се запознае с него. През 2009 г. двамата участваха заедно в риалити шоуто Vip Dance, като не пропускаха да демонстрират страстта помежду си. Двамата стигнаха и до годеж, като актьорът поискал ръката на красавицата по време на романтично пътуване до Куба. Според мълвата тяхната бурна и вихрена връзка станала причина за раздялата на плейбоя с Анастасия Ингилизова, от която видинчанинът има 5-годишен син Деян.

Последва срив в отношенията между Деян и Кристина и до брак двамата така и не стигнаха. След раздялата обаче Деян не тъгува дълго, а се завърна към актрисите.

На премиерата на  сериала на БНТ Под прикритие плейбоят цъфна с младата театрална надежда Снежана Макавеева. Деян и ученичката на Ивайло Христов цяла нощ се държаха за ръце, което веднага даде храна за клюкарите за нова любовна двойка в артистичните среди.

Следващата афера на ченгето Николов от тв сериала Под приктие бе със Сияна от Стъклен дом. Деян и Радина Кърджилова бяха изловени от агенти на Супер 19` да се натискат бурно в столично заведение.

Тези дни неуморният Донков бе забелязан да купонясва в известен клуб в Пловдив. Оказа се, че е там заради дама, или по-точно, заради най- новата си тръпка - една от най-сексапилните танцьорки на балет „Сатен”, които имали участие там.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !