Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Белла е новото гадже на Брад Пит

отпечатай новината

21.05.2011 09:00 | Видян 7212 пъти | Гласували 1

Белла е новото гадже на Брад Пит

Белла Хийткоут е новото гадже ан Брад Пит. Тази новина обиколи Кан още при старта на феста. Тогава се разбра, че красавецът няма да придружава жена си Анджелина Джоли при представянето на Конфу Панда 2 на Лазурния бряг. Пресата веднага извади причината. Най-горещата двойка на Холивуд през последните 6 години е пред разпад. Причината била малката австралийка Белла Хийткоут. Мацката, известна сред приятелите си като Снежанка, може да бъде щерка на Брад.Той е на 47, а тя – на 23. Двамата се харесали на снимачната площадка на филма Cogan’s Trade.

Доброжелатели подшушнали на Анджелина за връзката на мъжа й с нимфетката и тя тутакси пристигнала от семейния дом в Ница директно в Холивуд да се саморазправя с благоверния си. Тя му вдигнала див скандал на снимачната площадка. Това го вбесило, защото кой е истинската глава на семейството във фамилия №1 на Холивуд не е тема, която може да се обсъжда публично.
Както е известно, Брад е мъж под чехъл. Което обаче явно не му пречи да ергенува на стари години.

“Така й се пада”, коментират холивудските дружки на бившата на Брад – Дженифър Анистън. Когато срещна Анджи на снимачната площадка на Г-н и Г-жа Смит, синеокият левент толкова си падна по г-ца Джоли, че се нави да осинови нейните взети от домове деца, да заживее с нея и дори да й направи собствени чеда.

Снежанка от своя страна не коментира. Тя естествено не пристигна в Кан, където във вторник вечер Брад все пак се показа с Анджелина. Но само заради протокола на премиерата на новия му филм с Шон Пен, наречен Дървото на живота. Чистата като сълзица Белла вече има сериозни ангажименти. Тя направи роля във филм на Дейвид Кроненбърг, който минава за един от фаворитите на кинокритиката и на феста в Кан, където сигурно ще я видим догодина като истинска голяма звезда. Което пък накара мнозина да заподозрат пиар зад разтръбяването на връзката й с Брад Пит.

Не че същото не се говореше и при старта на романа му с Анджелина...
Според експерта Азис Брад Пит е хомо, което певецът познал по “особена и невидима за просто око звезда на челото, която могат да различават и да съзират само посветените”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !