Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Златка поля рожден ден, а Мис Силикон 1400 кубика

отпечатай новината

24.05.2011 16:30 | Видян 6879 пъти

Златка поля рожден ден, а Мис Силикон 1400 кубика

Златка Димитрова поля рождения си ден в родния Бургас. Красавицата съчета празника си с откриването на супер-луксозния Буда Бар в града. Заведението, разположено до Техникума по обществено хранене, събра не само елита на Бургас, но и ВИП-гости от София, дошли специално за старта му.

Гери Райчевска избра Буда Бар, за да демонстрира новите си 1400 кубика. Мис Силикон се похвали, че се чувства отлично с придобитата преди броени дни гръдна обиколка. Сред гостите бяха още фолк-павиците Андреа и Биляна, носителката на короната Мис Варна Нели Стойкова, Мис Секси Съмър Ваня Кирова, шефът на федерацията по жиужицу Камен Попов, който преди дни снима екшън сцени със Стъки в БНТ-сериала „Под прикритие”.

За доброто настроение на гостите за погрижи Весела Бонева. Специално подготвено огнено шоу със секси танцьорки по баровете вдигна още повече градусите в Буда Бар.
Интериорът, дело на авангардния дизайнер Виктор Кузмов, е стил фюжън с буда-елементи.
Търсено е нещо, което не е травиално за Бургас. Цветовете са най-актуалните за сезона – в лилавата и бежово-кафявата гама. Мебелите, производтство на Делта мебел груп, са облечени в кадифе. Екзотичните колони завършват с глави на слонове... за късмет. Заведението разполага и с голяма градина слуксозни бели шатри за релакс. В менюто е наблегнато на морските деликатеси, като за хората с изтънчен вкус има и суши.

Снимки: Буда Бар

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !