Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Световноизвестни ди джеи na ELEVETION фестивала в Разлог

отпечатай новината

25.05.2011 11:20 | Видян 3640 пъти

Световноизвестни ди джеи na ELEVETION фестивала в Разлог

Oтпаднаха всички въпросителни около окончателния line-up на фестивaла LOOP ELEVATION 2011. Вече броим дните до старта на българското фестивално лято в  Разлог и дългоочакваната ни среща с Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Stereo MC’s, Morcheeba, a организаторите не спират с изненадите. Божествената природа закътана в котловината между Рила, Пирин и Родопите ще разкрие прелестите си и пред любителите на електронната музика под бийта на едни от най-големите имена на световната денс вселена.

LOOP ELEVATION и Метрополис ще зарадват феновете на хаус и техно музиката със сцена, изградена специално за тях, чиито хедлайнери в двете фестивални вечери ще бъдат гигантите в индустрията Satoshi Tomiie, Darren Emerson(екс Underworld), Smokin’ Jo и Paul Woolford.

Японецът Satoshii Tomiie е със сигурност най-известният и успял хаус ди джей и продуцент от страната на изгряващото слънце, който при всяко свое гостуване в България  е защитавал категорично честта си на абсолютен бийт мастер известен с епичните си сетове до зори.

Тази година установеният в Ню Йорк Sаtoshi и партньорът му Hector Romero празнуват 10-тата година от създаването на легендарния си лейбъл SAW Recordings, оставайки вече цяла декада верни на целта си да бъдат платформа за качествена денс музика независимо от жанра. SAW стана безспорен шампион за откриване на нови музикални таланти давайки силен старт за някои от най-уважаваните днес ъндърграунд продуценти като Jim Rivers, Guy Gerber, Anthony Middleton (Audiofly) и Luca Baccheti и няма признаци, че ще спре да търси новите герои на бъдещето.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !