Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

HIP HOP HISTORY REPEATING в клуб Елемент

отпечатай новината

26.05.2011 12:00 | Видян 3127 пъти

HIP HOP HISTORY REPEATING в клуб Елемент

Eдва ли някой истински фен на хип хопа може да си представи събитие без присъствието на най-популярният хип хоп диджeй в България DJ Станчо. Създателят и автор на култовия български лейбъл - "Снайпер Рекърдс", продуцент на българските Мега звезди - "Спенс" и "Слим"… замесен в концертите на Hip-Hop звезди като RZA от Wu Tang Clan, Busta Rhymes, "Jeru the Damaja", Coolio и Group Home - DJ Станчо е истинска легенда на българската сцена и е пряко или частично свързан с всеки качествен хип-хоп ивент у нас.

Където е Станчо…огледай се и за Спенса! Известен с хапливият си език и остри рими един от доайените на българската сцена с повече от десет години опит в бранша продължава да печели фенове не само с римите си но и със земното си поведение - антипод на грандоманията на повечето новоизлюпени звезди. В петък Спенса и O.C.G. ще направят премиера на новото си парче "Trevomen" именно в клуб Елемент- и това е само началото. Най-новият и голям клуб на нощна София, скрит в недрата на НДК за втори път ще събере цяло съзвездие от легенди на българския хип хоп ъндърграунд.

В титаничният line up съвсем естествено са включени момчетата зад DRS aka Dope reach squad  -eдни от най-наложилите се и безкомпромисни ъндърграунд хип-хоп изпълнители, запазили в стила си олдскуул влиянията и тежкия саунд. Откакто през 2003 двете емблематични банди  DRS и Нокаут се обединяват в общ проект DRS+ бъдещето им е предначертанo. DRS+ са носители на наградата "Зрителски хит" на 7-те годишни музикални награди на телевизия ММ през 2004 и са подгрявали за изпълнители като Jeru The Damaja, RZA (Wu-Tang Clan) и Lords Of The Underground. Свирещи най-вече на грамофони при живите си изяви, те имат съвместни такива и с групи като Skre4 и Kaya, при което рапирането им е подложено с жив инструментал. Сред артистите, с които имат съвместни проекти, са Бобо (Sniper Records), Димна Завеса, Слим и др. DRS+ са известни с това, че отстояват идеята за популяризиране не само на хип-хоп музиката, но и на хип-хоп културата, и то на само за определен кръг хора ("крайни асоциално настроени фенове"). Освен с музика, членовете на формацията се занимават и с графити изкуството.

Eдва ли има варненец, който да слуша Hip-Hop и да не е чувал заVARNA SOUND!
Наелектризиращото трио ще прокара трифазен ток в клуб Елемент в петък, затова по добре бъдете готови за неподражаемият им стил и разтърсваща селекция от плътен звук.
Varna Sound ще забият някой от новите си, нечувани до сега парчета, които ще можеш да получиш съвсем скоро в албума, който момчетата подготвят. Всъщност той е почти завършен и съвсем скоро ще бъде на линия, a първото парче от видеото е продуцирано от Tr1ckmusic.

HIP HOP HISTORY REPEATING 2 се очертава поредната незабравима вечер и с героите от X- TEAM, скреч майсторът ветеран в жанра DJ ULI G,  известният DJ DONCHO, DJ TONEY  и колоритният хост Еди Пантерата. Вход 10 лв.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !