Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Тони Стораро специален гост в турско ТВ шоу

отпечатай новината

26.05.2011 16:40 | Видян 6199 пъти

Тони Стораро специален гост в турско ТВ шоу

Тони Стораро беше специален гост в турското Roman Show по националната Flash TV. Топартистът на Diapason Records успя да впечатли всички с брилянтни лайв изпълнения на три езика.

Екипът на предаването отдавна били много впечатлени от нашия певец, чиито клипове гледали в интернет и много искали да го поканят да им гостува. В търсене на контакт с него, първият човек, за когото се сетили, била Джансевер, която е много популярна в Турция, както и в целия балкански регион, а у нас дуетът й с Тони Стораро – „Само ти” се радваше на голям успех. Изпълнителката веднага се отзовала и ги свързала с Човека-глас. Така  и го поканили в предаването на 24 май. Освен Тони в същото издание гостували и двама други турски изпълнители - Çağla Saygın и Azer Bülbül.

Водещата Ümmiye, която е и певица, представи артиста на Diapason Records като една от най-ярките балкански звезди, а Големия Тони доказа, че напълно заслужава това определение. Стораро впечатли всички зрители в залата и многобройната аудитория пред малкия екран с виртуозните си изпълнения на живо, под съпровода на своя бенд, с който пристигна от България специално за предаването. Човека-глас доказа за пореден път, че може да се справи отлично с музикални произведения от различни държави и последователно изпълни песни на български, турски и гръцки. Голям фурор предизвика парчето „Милионерче”, което отдавна успя да се наложи като тотален балкански хит.

Малко след завръщането си в България изпълнителят на „Кой баща” сподели емоциите си от преживяването. „За мен беше голяма чест и удоволствие, че ме поканиха да гостувам в Roman Show, което е много популярно в Турция – гледа се от близо 5 милиона зрители. Това е страхотно признание за моя труд и ме кара да се чувствам щастлив, че това, което правя, се забелязва не само в България, но и в други страни.”, каза Тони Стораро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !