Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Ъпсурт забиват в клуб Spacer

отпечатай новината

31.05.2011 13:30 | Видян 4250 пъти

Ъпсурт забиват в клуб Spacer

Ицо Хазарта, Бате Венци, MR. Butch и Панчев (Ъпсурт) ще можем да видим в самостоятелен концерт в актуалния клуб Spaser - 4 ти юни, час преди полунощ. Първите им стъпки започват като детски игри, в които се записват на касетофон, а после се забавляват слушайки на бавни обороти.

Първите си записи правят през януари 1996г. в студио Субдибула. "Добрият" период за Ъпсурт започва през ноември 1997г., когато печелят първо място на рап-фестивала в Разград в съревнование с 26 групи от цяла България.

Скоро след това Теди Кацарова кани Ъпсурт за съвместна песен. Комбинацията се оказва сполучлива и се появяват не една, а две песни – Winning bet и Здраво дръж или пусни. През м. октомври, 2000г. след близо осем месеца турне из страната, Ъпсурт пускат нов сингъл от втория си албум. Едноименното парче от него се казва Чекай Малко и е шеговит прочит на хита на Стефан Димитров и Васил Найденов - Всичко ми е наред.

Четвъртият албум QUATTRO на Ъпсурт излиза на пазара в края на юни. QUATTRO съдържа осем авторски парчета, между които са пилотното 3 в 1 неочаквано добра комбинация, а също - И твойта майка също с Белослава. Като бонустрак е включена и песента BALL FACE с участието на Миро Гечев и Ицо Хазарта. В клуб Spacer (НДК) ще имаме възможност да видим на живо Ъпсурт  с участието на Лора Караджова, балет Нова и 100 кила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !