Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ЛиЛана и SkilleR с уникално парче, направено с бийтбокс

отпечатай новината

31.05.2011 17:20 | Видян 3964 пъти

ЛиЛана и SkilleR с уникално парче, направено с бийтбокс

Бийтбоксер №1 в света за 2011 г. – SkilleR и поп певицата ЛиЛана пускат нов сингъл и видеоклип ”Top Of The World”. Първото по рода си българско парче е направено само с бийтбокс и вокалите на ЛиЛана. В инструментала има над 40 различни звуци, възпроизведени от SkilleR единствено с уста, език, гърло и много въздух - бийт, бас, китари, синтове, скречове, ефекти и всички необходими елементи за едно парче.

Песента има българска и английска версия. Премиерата на видеоклипа в английския вариант е днес, 31 май, във vbox7.

Малко известен факт е, че Skiller, известен като „Бързата уста на Изтока”, и с ЛиЛана са брат и сестра. Двамата правят кънтри дует още преди 11 години, а първите им сценични изяви включват в репертоара си песни като „Country Roads“ и  „Byе Byе Love“. Тогавашните Лили и Сашо са обикаляли заедно всички сцени и конкурси и още като деца са грабвали публиката с изпълненията  и артистичното си сценично поведение.

От една година двамата планират да направят съвместен проект. И въпреки, че ЛиЛана живее в Лондон, а SkilleR обикаля света, те успяват да съчетаят различния си музикален опит и създават нестандартен микс от модерно звучене и бийтбокс ритми. Резултатът е парче ”Top Of The World”.

Снимка: Момчил Христов

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !