На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Фънк дивата Жизел Смит атакува София

отпечатай новината

01.06.2011 12:40 | Видян 3617 пъти

Фънк дивата Жизел Смит атакува София

На 4 юни в столичния клуб Mixtape 5 Absolut ще представи за първи път в България и в Европа най-новия си завладяващ аромат Absolut Wild Tea. Специално за екзотичното парти в София пристига фънк и соул дивата Жизел Смит, която е подготвила уникална компилация за дългоочакваната европейска премиера. Новата водка съчетава богатия и плътен вкус на традиционния китайски чай оолонг, познат още като Черния дракон, с деликатния аромат на бял бъз – растение с особено значение в шведската митология.

За комфорта и чудесното прекарване на гостите ще се погрижи и Део, който ще направи специална презентация. Гостите на ексклузивната дегустация ще могат да опитат разнообразни завладяващи коктейли, забъркани лично от популярния водещ в компаннията на самата Жизел. Специално за събитието, британската изпълнителка ще представи изцяло нова компилация, разработена съвместно с DJ Dom Servini. Култовият DJ, който също идва за първи път у нас, ще придружава изкусителната певица навсякъде по време на гостуването й в София.

Жизел Смит става известна в Европа и САЩ буквално за една нощ с парчето “Working Woman”. Чувственият кадифен глас и смайващо високият й диапазон бързо се превръщат в запазена марка. Завладяваща и екзотична, певицата съчетава по неповторим начин характерната за севера абсолютна взискателност към детайла, и съзерцателната източна чувственост. Доказателство за това са твърдото и непокорно звучене на “Gonna Get You” и нежното и изкусително “Coffee High”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !