И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Най-големите имена от световната електронна сцена идват за Solar Summer Festival

отпечатай новината

01.06.2011 15:40 | Видян 1960 пъти

Най-големите имена от световната електронна сцена идват за Solar Summer Festival

Yalta Club ще събере най-големите имена от световната електронна сцена в своето лятно турне, познато като Solar Summer Festival. За 10-тото юбилейно издание на фестивала от клуба са подготвили четири мега партита на Слънчев бряг в периода 30-ти юли – 11-ти август, на които домакин ще бъде Cacao Beach. По традиция, звездната компания ще е подкрепена от резидентите на Yalta и Solar Juan Alvarez и Liubo Ursiny, без които няма да започва и да завършва нито едно събитие.

На 30-ти юли грандиозното начало на Solar Summer Festival ще постави обявеният наскоро за „най-велик диджей на всички времена” - Tiësto. Той се завръща на Solar след като през 2009 г. направи невиждано до тогава у нас мултимедийно шоу.

На 5-ти август за първи път родните фенове ще видят на една сцена двете най-актуални техно величия – Loco Dice и Dubfire. Желани гости на най-големите в света фестивали за електронна музика, те съгласуваха програмите си, за да дойдат вкупом на Solar.

На следващата вечер, 6-ти август, парти щафетата ще поемат 3-ма безспорни любимци на българската публика. На 3 пулта един до друг на сцената на Solar ще се развихрят Mark Knight, Martin Ten Velden и Fedde Le Grand.

Финалът на Solar Summer Festival е запазен за рекордьора по титли диджей № 1 за последните четири години – големият Armin Van Buuren. Няма друг диджей, който може да се сравни с успехите и с милионите фенове, които има холандската мега звезда. Покори и българската публика миналото лято на Solar с невероятен спектакъл, продължил няколко часа по-дълго от предварителните договорки. А за емоцията и заряда на партито достатъчно говори факта, че Armin Van Buuren обяви гостуването си на Solar за най-добро негово парти на 2010.

Така с гостуването у нас на Tiësto и Armin Van Buuren, 10-тото юбилейно издание на Solar Summer Festival ще събере двамата най-титуловани и едновременно с това най-големи претенденти за фенската любов диджеи в света.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !