Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Бербо вдига палат на 3 дка в Бояна

отпечатай новината

05.06.2011 09:00 | Видян 6744 пъти | Гласували 1

Бербо вдига палат на 3 дка в Бояна

Бербатов скоро ще стане КОМШИЯ на президента и премиера!

Е, няма да може да се класира на великата улица Секвоя, където първите ни държавници съседстват с тв легендите Янчо Таков и Кеворк Кеворкян, с наследниците на Тато – Жени Живкова и Владо Живков, както и с олигарсите Весела Кюлева, Слави Бинев и Краси Дачев.

Но младият мултимилионер, чието състояние неотдавна бе изчислено от английските медии на 12 милиона паунда – към 30 милиона лева, попада в елитна компания. Ще бъде в квартала, където сред притежателите на палати са още Ахмед Доган, Емилия Масларова, фамилиите Баневи и Арабаджиеви. На две крачки е и първият софийски дом на Ицо Стоичков – в блокче с “холивудски балкончета” на кръговото кръстовище на бул. Пушкин.

Строежът тече усилено, разказват близки до най-известния българин. Обектът, разположен на терен от цели 3 декара, е поверен за изграждане не на кого да е, а на тъста на Бербо.

Господин Щилянов, освен баща на жената на Бербата, е и строителен предприемач

Напоследък в пресата се появиха информации, че бил закъсал с бизнеса в кризата. Оказва се, че те са “силно преувеличени”, както навремето бе описал клюките за смъртта си великият писател Марк Твен.
Щилянов полага неимоверно старание, за да построи истинска резиденция на своя именит зет. Той естествено се старае и заради своята щерка Елена, но най-вече заради внучката Дея.

Дими ще спести поне 100 хиляди евро

с избора на семейната фирма, вместо на някоя друга строителна компания. Причината е в прословутата склонност на башмайсторите да удвояват и утрояват първоначалните сметки за работата си. Щилянов естествено няма да надписва сумата на зетя, от което бюджетът на футболиста ще се вмести в прилични рамки.

Все пак, трябва да се има предвид, че Митата изгуби близо 800 000 лева премия от факта, че Манчестър Юнайтед не спечели за втори път битката за купата на Шампионската лига срещу Барселона.

Ако миналия уикенд сър Алекс Фергюсън беше пуснал българския голаджия в игра, можеше нещата да се развият и по друг начин. Той обаче реши да пренебрегне нашето момче и сам се прецака. Все пак Бербо вкара най-много голове във Висшата лига на Англия и стана притежател на Златната обувка.

Говори се, че идеите за интериора на къщата са на самия Бербатов. Той е популярен с увлечението си по дизайна и с думите, че желае да бъде запомнен като човек със стил. Тази негова страст към красивите вещи и лукса явно е свързана с хобито му на художник – живописец.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !