Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Обрали Петър Стоянови и в Женева

отпечатай новината

05.06.2011 09:00 | Видян 5872 пъти | Гласували 1

Обрали Петър Стоянови и в Женева

Голям КАРЪК преследва семейството на бившия български президент Петър Стоянов. Тези дни всички медии писаха за грабеж в софийския дом на семейството. Луксозното жилище било обрано баламската, но все пак изчезнали скъпи часовници и други ценности.
По време на грабежа Стоянови даваха прием във Виена. Те бяха поканили бившия американски президент Бил Клинтън и неговия основен военачалник генерал Уесли Кларк, а Анджелина Джоли им върза тенекия.

Петър Стоянов беше звездата на вечерта в австрийската столица като основател на нова фондация с неясна цел, заедно с група щатски генерали, най-вероятно свързана с лобиране за американските интереси в Европа.

Според признания на Антонина Стоянова, уви, софийският обир не е първият, а не е и значимият във фамилната история. Ограбена е била и нейната тузарска къща край Женевското езеро. Крадците отмъкнали голяма част от бижутата на бившата първа дама, увековечена с перлите и капелите си в най-касовия български филм за последните 22 години – Мисия Лондон.

Кокетната адвокатка не можела да прежали скъпоценностите, с които умираше да се кипри. Затова новината за обира в софийското жилище на Стоянови й дошла като нокдаун от съдбата. Всъщност, тя доста рядко стъпва в българската столица, където на практика съпругът й живее сам.

Антонина, наричана още Баба Тонка на майтап, от години е дислоцирана в Женева. Тя е висш служител на Световната организация за интелектуална собственост. Двете с дъщеря й Фани обитават буржоазна къща край езерото Леман, където от време – навреме им гостуват приятели от нашата страна. Най-често се отчита Маша Бисерова – съпруга на бившия главен секретар на СДС и настоящ депутат от ДПС Христо Бисеров.

Навремето тя застана до Антонина в нейната неравна битка с жената на Иван Костов – Елена Костова. Двете жени си мереха фондациите. Докато Антонина го даваше по-аристократично с нейната Ценности, в Бъдеще за България на бившата партийна секретарка от БКП олигарсите се редяха на опашка да правят дарения – от изгонения Майкъл Чорни до алкохолния бос Миню Стайков.

Костови не ги е страх – комшии са на Баретата

Двете къщи на Иван Костов и съпругата му Елена на драгалевската улица Крушова градина са в съседство с обилно охранявания дом на подземния бос Златко Баретата. Неговите момчета, малка частна армия, грижливо следели не само за опасности в рамките на имота на шефа, а и за скрити заплахи по околните дървета, канафки, шахти и контейнери за боклук.

По тази причина бившият премиер и сегашен син депутат и жена му никак не се притеснявали, че могат да ги оберат. Още повече, Елена никога не е била известна с особен стил и лустро и едва ли къта някакви забележителни бижута. Иван Костов пък, който е биз друго си е в час, досега не е демонстрирал някакви специални часовници, та да го е страх, че някой ще им посегне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !