На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

ВЕЧЕРИ НА МОДАТА ПОСРЕЩАТ Top Model of The World 2011

отпечатай новината

06.06.2011 12:20 | Видян 2691 пъти

ВЕЧЕРИ НА МОДАТА ПОСРЕЩАТ Top Model of The World 2011

Поредното предизвикателство с което се е заела моделката Петя Велкова е организирането на 10-то издание на Вечери на модата в Гранд Хотел Варна, което ще се проведе на 9 и 10 юли в курорта Св.Константин и Елена. За лятното модно събитие у нас е поканена Top Model of The World 2011 –Лоредана Виолета Саланта.

Това не е първото модно предизвикателство на Петя. Миналата година тя ни изненада с нейна колекция, една черно-бяла феерия от 20 тоалета,наречена Усещане за жена, инспирирана от модната икона Мерилин Монро. А в края на 2010 откри собствен бутик с ревю на кожени палта от лисица, норка и визон, както и колекция от обувки носеща нейното име.

За десета година Гранд Хотел Варна е домакин на големият моден форум,на който си дават среща производители и представители на модата у нас. Красавицата е събрала екип от професионалисти за осъществяването на спектакъла. Най попурярните модели на България ще дефилират с бански костюми,ежедневни и официални тоалети. Ще има и детска мода, а специална колекция Корсет ще ни демонстрира своята актуалност и женственост. Няма да бъдат пренебрегнати и мъжете. Грандиозно огнено шоу ще даде начало на юбилейният спектакъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !