Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

17 милиона и Бербатов е твой

отпечатай новината

07.06.2011 10:40 | Видян 3621 пъти

17 милиона и Бербатов е твой

Ръководството на Манчестър Юнайтед се отказа окончателно от възможността да предложи нов договор на Димитър Бербатов, съобщава в. Дейли Стар. Изданието добавя, че Сър Алекс Фъргюсън официално е поставил нападателя в трансферната листа, като му е поставил цена от 15 милиона паунда (17 милиона евро). Тя е двойно по-малка от парите, които Юнайтед плати на Тотнъм в края на август 2008 година.

Бербатов почти сигурно ще напусне „Олд Трафорд”, след като загуби титулярното си място в Манчестър Юнайтед за сметка на Хавиер Ернандес-Чичарито във втората половина на сезона, а Сър Алекс Фъргюсън дори не го включи в групата за финалния мач в Шампионската лига срещу Барселона миналата събота. Най-голям интерес към Димитър Бербатов изглежда проявяват отборите на Тотнъм и Нюкасъл”, припомня Дейли Стар. За нашия мерак имат още германските Байерн и Борусия Дортмунд, италианските Ювентус и Рома, както и френският ПСЖ.

Според запознати обаче Митко нямал никакво намерение да си тръгва от Олд Трафорд. Той предпочитал да остане в тима, макар че отново ще търка пейката, и догодина да си тръгне като свободен агент.

Бербатов и половинката му Елена са все още на почивка на гръцкия остров Крит. Те трябва да се върнат в София в утре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !