Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Конкурсът „Мис България 2011 – Пътят към короната” в реалити формат

отпечатай новината

08.06.2011 16:00 | Видян 3131 пъти

Конкурсът „Мис България 2011 – Пътят към короната”  в реалити формат

За първа година престижният конкурс за красота „Мис България 2011” ще се провежда пред очите на всички българи в реалити формат. От 13 до 27 юни националната ефирна телевизия TV7 и продуцентската компания !no frame media ще покажат всички етапи при подбора на претендентките за титлата – от първоначалния кастинг до финалния кръг, в който ще бъде отличена най-красивата българка за 2011 година. 

Всеки делничен ден от 22:15 до 22:45 ч. в ефира на TV7 ще излъчват епизодите с отделните етапи на конкурса. Целта е подборът на кандидатките да бъде напълно прозрачен и да се случва на живо пред очите на зрителите, които също ще се включат в избора на най-красива българка на сайтa на TV7.

Момичетата ще имат възможността да покажат своите умения и таланти, ще се учат да дефилират по модния подиум и ще изпълняват различни мисии. Всеки петък зрителите ще могат да видят коментарно студио с участието на журито, което ще прави селекцията на кандидатките.
В епизодите ще се включи и моделът и стилист Теди Велинова, която ще учи участничките на стайлинг и дефилиране. Участничките в конкурса ще получат професионални съвети за грим и прическа от Мис Бони и Жоро Петков, а фолк звездата Азис ще даде ценни съвети на момичетата по сценично поведение.

Финалът на конкурса „Мис България 2011” ще бъде на 27 юни и ще се излъчи пряко по TV7. Тазгодишната носителка на короната ще вземе участие на световния конкурс за най-красива жена „Мис свят”, който ще се проведе в Лондон през месец ноември.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !