Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

ФЕСТИВАЛЪТ SOFIA ROCKS СЕ ЗАВРЪЩА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

отпечатай новината

10.06.2011 17:30 | Видян 2134 пъти

ФЕСТИВАЛЪТ SOFIA ROCKS СЕ ЗАВРЪЩА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Болкън Ентъртейнмънт вече могат да зарадват своите фенове с новината, че фестивалът Sofia Rocks ще се върне в центъра на София. След дълги преговори и проверки на възможностите за промяна на локацията в зависимост от текущите спортни събития, организаторите избраха за място на провеждане на фестивала наскоро ремонтирания Стадион Българска Армия в Борисовата градина.

Тази локация ще осигури на публиката на Sofia Rocks максимално удобство и бърз достъп до концерта в петъчния ден. Многохилядната публика, закупила си билети за фестивала до момента ще може да влезе в Стадиона навреме, без да изпуска изпълненията на нито една от бандите.   
  
Управителят на Болкън Ентъртейнмънт коментира решението си така: „Продължавам да смятам че Хиподрумът в Банкя е изключително подходяща локация за провеждане на фестивали на открито по много причини. Мястото дава неограничени възможности. Не е някаква екстравагантна новост - така се случват нещата в цял свят. Вярвахме, че феновете ще бъдат много по-доволни заради цялата атмосфера и всички допълнителни неща, които можеха да им се предложат и които са невъзможни в центъра на София.

За съжаление българската публика не прие тази възможност, поради напразни опасения, че ще има затруднения при достъпа и транспорта. Ние щяхме да се погрижим и да организираме всичко по максимално добър начин. Тъй като ние винаги сме се опитвали да се съобразяваме докрай с желанията на феновете, взехме решение да върнем фестивала в центъра на града. Изказвам благодарността си на управата на Национален Хиподрум Банкя в лицето на Мануела Георгиева за пълното съдействие от тяхна страна и желанието нещата да се случат по най-добрия начин.”

Началният час на концерта остава непроменен - 16:00 часа. Вратите отварят в 13:00 часа.

Бандите ще излязат на сцена в следния ред:

17.00 – SLADE

18.15 - SAXON

19.45 - MIKE & THE MECHANICS

21.15 - WHITESNAKE

23.00 - JUDAS PRIEST

В момента организаторите преговарят и с български групи, които да открият фестивала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !