Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Трансформърс тръгва из страната

отпечатай новината

13.06.2011 13:00 | Видян 2455 пъти

Трансформърс тръгва из страната

Последната битка за Земята започва в Cinema City, където в нощта на 28-ми срещу 29-ти юни най-запалените феновете на поредицата ТРАНСФОРМЪРС ще могат да изживеят първи грандиозния финал на 3D или IMAX3D. Ексклузивните среднощни премиери на очаквания блокбастър на лято 2011 ТРАНСФОРМЪРС 3  ще започнат в минута след полунощ на най-големите екрани в мултиплексите Cinema City в градовете София, Пловдив, Русе и Ст. Загора, като прожекцията в София ще се състои в Mtel IMAX. От днес билетите са в продажба на касите, а места могат да се резервират на www.cinemacity.bg. Важат обичайните цени за 3D предпремиерни прожекции.

За да подгрее феновете, в дните преди среднощната премиера Cinema City връща на големия екран втория филм „ТРАНСФОРМЪРС: Отмъщението на падналите”. Кинозрителите ще могат да му се насладят отново – а в някои градове за първи път! - на специални прожекции на най-големите екрани на Cinema City. Филмът ще направи тур в страната по график:

25 юни, събота –  Cinema City Mall of Russe – 21:00ч, зала 7 (319 места)
26 юни, неделя –  Cinema City Galleria Stara Zagora – 21:00ч, зала 6 (306 места)
27 юни, понеделник –  Cinema City Mall Plovdiv - 21:00ч, зала 1 (335 места)
28 юни, вторник - Cinema City Mall of Sofia – 21:00ч, зала 3 (387 места)

Ще важат обичайните цени за стандартни прожекции в съответния ден. При закупуване на комбиниран билет „Трансформърс 2” + нощна премиера „Трансформърс 3” билетът за „Трансформърс 2” ще бъде на цена 5лв за всички възрасти и кина.

Билетите са в продажба на касите от днес.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !