Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бойко Борисов: Фандъкова е моят кандидат за София

отпечатай новината

14.06.2011 14:00 | Видян 2815 пъти

Бойко Борисов: Фандъкова е моят кандидат за София

Йорданка Фандъкова ще бъде кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет. Симеон Дянков и Росен Плевнелиев са отличниците на кабинета. Георги Първанов винаги ми забива ножове, когато може.“ Това са акцентите от програмното интервю на премиера Бойко Борисов, което той даде пред Соня Колтуклиева специално за агенция БЛИЦ и сайта Bulgaria News.

Думите на министър-председателя за кметските избори са истинска новина, като се има предвид, че досега официално кандидатурата на Фандъкова не беше издигната.
„Бих искал да мога да подаря на българския народ за рождения си ден двойни пенсии и заплати“, каза Борисов, който вчера стана на 52 и получи куп подаръци, като сред тях имаше жив бял гълъб, поднесен му от певицата Елица Тодорова.

„За следващите президентски избори и аз ще се оженя, за да има първа дама! След 5 години!Отсега казвам: за следващия мандат ще се кандидатирам за президент, че да ме оставите на мира и мен“, заяви в типичния си стил Борисов и в продължи в същия дух: „Представете си, че аз бях в условията, когато Станишев отчете 3 милиарда излишък! Аз щях да асфалтирам и път до Луната!

А те ги потрошиха тия пари и никъде не се видя нещо да са направили… Ние трябва да направим магистралите. Защото магистралите са печатница за пари за този народ и тогава можем да говорим, че ще се вдигат пенсии и заплати. Иначе, няма откъде да дойдат парите и това трябва да се разбере. Не можем да печатаме нощно време левове, за да раздаваме, защото сме във валутен борд!“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !