Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Nadia мечтае за кариерата на Риана

отпечатай новината

14.06.2011 14:40 | Видян 9653 пъти

Nadia мечтае за кариерата на Риана

Младата поп певица бе гост на Жана в „Бодилник” в ТV7. Тя разказа подробности около личния и професионалния си живот, и изпя акапелно баладата на LeAnn Rimes „How do I live”. „Чух гласа ти и останах със затаен дъх” – похвали я водещата. Nadia е завършила музикално училище. Също така баща й е музикант и може би от него е наследила любовта към музиката. Талантливата блондинка няма практика по заведенията, но това не я плаши.

“Цял живот слушам чужда музика. Мечтая да имам кариера като на .... Риана например” – самоуверено заяви Nadia. Откритието на Десислава разкри, че е много упорита и иска да прави това, което й харесва. Тя твърди, че може да пее поп фолк, но не иска. Изпълнителката на „Virtual Game” харесва хубавата музика и мрази лицемерието.

Пада си мъжкарана, нищо че изглежда нежна. Почти всичките й приятели са мъже, първо защото по-добре се разбира с противоположния пол и второ, защото много жени не я възприемат по една или друга причина. За продуцентката си Nadia казва „Десислава е много сериозен човек. Има страхотно отношение към мен и много ми помага”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !