Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алекс Сърчаджиева ще е водеща на „Фермер търси жена”

отпечатай новината

14.06.2011 18:00 | Видян 4875 пъти

Алекс Сърчаджиева ще е водеща на  „Фермер търси жена”

Алекс Сърчаджиева ще бъде водещ на най-новото предаване по Нова ТВ „Фермер търси жена”. В най-романтичното риалити, което ще стартира през есента, чаровната актриса ще ни среща с историите на десет български фермера – привлекателни, трудолюбиви и амбициозни, но все още не намерили своята истинска половинка  в живота.

След провеждането на кастинги из цяла България и срещи с хиляди ергени, вече са избрани десетимата, които ще имат уникалния шанс да търсят своята голяма любов в ефира на Нова ТВ. Кои са те и какви са техните съдби ще разберем тази неделя, 19 юни, от 22.00 ч., когато ще бъде излъчен пилотният епизод на предаването. Веднага след като всички жени от страната видят избраните фермери, те ще могат да кандидатстват за своите фаворити. Само двадесет и пет от тях обаче ще получат шанса да се борят за сърцата на десетимата ергени в ефира на най-позитивното риалити у нас този сезон.

Над 2000 километра на територията на България са изминали Алекс Сърчаджиева и екипът на шоуто, за да се срещнат с най-добрите кандидат-фермери. Ферми за крави, кокошки, пъдпъдъци, червеи и дори за отровни змии са само част от местата, които те са посетили в търсене на 10-те най-подходящи участника. По време на дългото пътуване Алекс е била и със своята няколкомесечна дъщеря София. „Може да кажем, че тя също вече е една истинска фермерка”, шегува се актрисата. Разбира се, не са липсвали и изненади – по време на снимките Алекс е яздила кон и дори се е наложило да й сложат ваксина и превръзка, след като настъпва пирон насред полето. Въпреки инцидента обаче, тя смело се пробва да кара трактор съвсем сама минути след случилото се.

Сред хилядите фермери, кандидатствали за участие в предаването, са се откроили такива със завидно финансово състояние, роднини на суперизвестни личности, интелектуалци с престижни професии у нас и в чужбина, решили да напуснат градския шум, за да се занимават със земеделие и животновъдство. Част от тях не са могли да открият истинската си половинка заради денонощния тежък труд на полето, други са били разочаровани от несподелената си любов, а трети просто не са имали шанса да я срещнат. Всички те споделят, че разчитат на новото риалити, за да намерят спътник в живота, а някои са готови дори да се откажат от всичко, което са постигнали до момента, стига да се влюбят истински за първи път.

Водещата на предаването вече се познава с 10-те избрани фермера: „Любопитно ми е да разбера каква е тяхната мотивация и какво ги е накарало да търсят своята половинка по този начин” – така тя обяснява решението си да стане лице на романтичното шоу. „Те са изключително интересни момчета – работят усилено, за да изкарват прехраната си, и развиват своя бизнес особено успешно”.

На въпроса дали тя самата би напуснала града, за да отиде да живее на село, отговаря с краткото „Защо не? Като видях колко спокойно живеят и как едновременно с това успяват да развиват своя бизнес, дори ме хвана яд, че не съм се сетила и аз. На всички жени, които се чудят дали да се впуснат в подобно приключение, ще кажа просто да пробват късмета си – сигурна съм, че извън града ги очакват много приятни, интересни и забавни неща, които няма как да им се случат в забързаното ежедневие тук”, допълва още тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !