И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

JEREMIH в Spacer Club на 29 юни

отпечатай новината

15.06.2011 14:00 | Видян 2292 пъти

JEREMIH в Spacer Club на 29 юни

Световно известният рапър Jeremih е готов с нови сили да подлуди своите български фенове с разтърсващ концерт в клуб Spacer в София. Подгряваща звезда на партито ще бъде Г-н 100 кила.

Jeremih е роден в Чикаго, Илинойс в музикално семейство. Още 4-ри годишен започва да свири на различни музикални инструменти, като впоследствие научава барабани, пиано, саксофон и перкусии. Изключително интелигентен, той завършва на 16 години средното си образование и записва да следва за инженер. Музиката обаче остава най-голямата му страст и в Университета й се отдава напълно, като членува в различни групи. Невероятен чаровник, с уникално присъствие на сцената, Jeremih събира тълпи от фенки по време на изпълненията си на живо. Отдаден изцяло на кариерата си, рапърът обаче все още няма сериозна приятелка.

Jeremih е един от най-оборотните в момента американски рап изпълнители, като сам композира музиката си и пише текстове към нея. Критиците не пестят хвалбите си по адрес на таланта му. Самият Jeremih казва, че най-голямо влияние върху неговия стил са оказали Майкъл Джексън и Стиви Уондър. Дебютният му сингъл Birthday sex го изстрелва на върха в световните музикални класации, а първият му албум Jeremih се класира под номер 6 в Billboard 200, като още през първата седмица са продадени над 59 000 копия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !