Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Moby представят нов сингъл на Spirit of Burgas

отпечатай новината

16.06.2011 16:20 | Видян 2390 пъти

Moby представят нов сингъл на Spirit of Burgas

Moby обяви официално излизането на новия си сингъл, Lie Down In Darkness, на 15 август тази година. Втори сингъл от настоящия студиен албум на певеца, Destroyed (издаден от собствения лейбъл на Moby, носещ култовото име Little Idiot), Lie Down In Darkness е болезнено емоционално парче с дълбока меланхолия и симфонично величие.

Песента носи заглавието на едноименния дарк роман на William Styron, а в сингъл изданието ще бъда включени и ремикси от имена като Paul Van Dyke, Michael Mayer и Photek.

На 31 юли Moby ще закрие iTunes фестивала в The Roundhouse, Камдън, Великобритания, на който ще участват и Coldplay. Moby ще се качи на същата сцена, където наскоро направи страхотен концерт, тотално разпродаден за минути. Освен в музикално отношение певецът разгръща таланта си и в други сфери. На 1 август, в Apple Store, на Regent Street в Лондон в специално организирано събитие, посветено на него, той ще говори за фотографиите си и за появата на фото книгата си, озаглавена по същия начин като албума му, Destroyed. Фото изложбата на Moby с подбрани снимки от книгата му пътува в момента из цяла Европа, след супер успешната си премиера в The Proud Gallery, в Лондон.

Няма нужда българските фенове на Moby да го следват по петите в Европа, тъй като самият той ще дойде в България на 13 август, за да оглави фестивала Spirit of Burgas и да зарадва многобройната си публика с любимите им хитове, сред които и новия The Day (пилотен сингъл от настоящия му албум)!

Наскоро приключи и най-новата иницатива на Moby, който съвместно със Saatchi & Saatchi и Vimeo направи конкурс в подкрепа на млади кино режисьори. Интерпретирайки темата: „Здравей, Бъдеще!” под формата на музикален клип към едно от трите парчета от Destroyed (“Be The One”, “The Day”, or “After”), състезанието предизвика невероятен интерес, като 600 млади таланта от цял свят взеха участие в него. Сред тях и един българин!!! „Истински впечатлен съм от това колко много хора се включиха в конкурса и най-вече от качеството, което предложиха!”, коментира ентусиазирано Moby.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !