Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Акага откриха летни сезон с „Време за море“

отпечатай новината

16.06.2011 17:00 | Видян 2533 пъти

Акага откриха летни сезон с „Време за море“

На свежа промоция в уютния клуб Adi’s Cook & Book, група Акага представи новото си видео „Време за море“ в началото на седмицата (13 юни). Събитието уважиха много приятели и журналисти на момчетата, сред които Графа, Петър Салчев, маестро Живко Петров, AV, Митко Павлов, Йоанна, Момчил Колев, режисьора Димитър Коцев – Шошо, Найо Тицин. Лятното настроение и позитивизъм на песента и клипа веднага бяха уловени от първите им зрители.

С „Време за море“ Акага се завръщат след кратка творческа пауза. Песента е с характерно за групата свежо звучене, съчетано с модерния бийт, дело на Борислав Бояджиев познат като DJ Борче. В унисон с настроението на песента е и видеото, заснето само преди две седмици на морския бряг от режисьора Васил Стефанов.

В клипа Акага са продуцентски екип, който снима рекламна фотосесия на газираната безалкохолна напитка „МОРЕ“. Тя е пакетирана в класически буркан за туршия и основното й съдържание е много морско и лятно настроение. Модели във фотосесията са четири прекрасни млади момичета от Варна и пианиста на групата Калин Петров.

В момента Акага подготвят поредица от концерти по повод 20-годишнината от създаването им. Първият от тях беше планиран за 15 юни в Пловдив, но поради трагичните събития на магистрала „Тракия“ и Деня на национален траур, концертът ще се проведе на 18 юни в лятно кино Орфей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !