Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

СВЕТЪТ СЕ ОБЕДИНИ В НОВОТО ВИДЕО НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

отпечатай новината

16.06.2011 17:20 | Видян 2521 пъти

СВЕТЪТ СЕ ОБЕДИНИ В НОВОТО ВИДЕО НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

Тази пролет, Наследственият фонд на Майкъл Джексън и Sony Music Еntertainment дадоха възможност на всеки, който желае да стане част от видео продукцията към проекта „Behind the Mask Project” – един глобален, разтърсващ онлайн кастинг. Феновете на Майкъл Джексън от всяко кътче на планетата имаха възможност да качват онлайн собствени видео изпълнения на песента, които да се използват за създаването на видеоклипа. Проектът предизвика безпрецедентен отговор от 103 страни по света. 

Под ръководството на творческия екип на @radical.media и прочутия режисьор Денис Лиу, дигитален филмов режисьор вт @radical.media и носител на много награди. „The Behind the Mask Project” стартира през март 2011 със сайта  http://behindthemask.michaeljackson.com. Денис Лиу коментира: „Това беше най-вълнуващият и забавен проект, в който съм участвал. За мен бе изключително удоволствие и бе невероятно усещане да бъда свидетел на това как толкова много хора от цял свят, се включват в проекта като едно цяло: техните гласове, танци и музикален талант обединени заедно от духа на Майкъл Джексън и несравнимата му артистичност.

Получили сме материали от пустинята Сахара до Венис Бийч, Флорида, от високопланински местности до затънтени извънградски местенца, като някои кадри включват над 100 души едновременно. Всички участници са брилянтни. Майкъл Джексън е използвал метода crowssourcing за своите видеоклипове още преди този метод да се появи на бял свят. Така, че настоящият проект е перфектен начин да се почете връзката на Майкъл с феновете му”

След като събира всички изпратени материали от цял свят, режисьорът внимателно подбира 1600 отделни изпълнения и на 14 юни, 35 милиона фейсбук фенове на Майкъл Джексън станаха свидетели на това забележително видео.

Песента “Behind the Mask” е любима тема за обсъждане от албума MICHAEL – уникалната колекция с песни от изпълнения на Майкъл Джексън, завършена посмъртно и издадена през декември от „Наследствения фонд на Майкъл Джексън” и Sony Music. Албумът MICHAEL беше #1 чартовете на редица държава по света с над 3 милиона албума по цял свят, което го превърна сред продаваните заглавия за 2010. Нестихващият успех на албума е поредното доказателство колко е важен Майкъл за феновете и как неговата музика преминава границите на различните езици и култури.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !