Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Звездният път на палавото Ленче

отпечатай новината

18.06.2011 09:00 | Видян 3821 пъти | Гласували 1

Звездният път на палавото Ленче

Звездният път на Елена Станулова е природно заложен. Тя е дъщеря на легендарната българска актриса Искра Радева. Благодарение на звездната си майка, хубавата Елена започва работа като синоптичка в една кабелна телевизия. Кариерата на екзотичната българка продължава пътя си благодарение на плевенския лобист Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черния.

За него се говори, че успял да набута тогавашната си любовница в Нова ТВ, като водеща на играта Големият въпрос. Кратката авантюра била по време на връзката на Красьо Черния с русото изкушение на фолка – Магда.Красьо я засипва с ултраскъпи подаръци, като  и до ден днешен  двамата са заедно. Амбицията на палавото Ленче не спира до тук. Малко след това се мести в предаването на любимата си водеща Гала. В На кафе Станулова пак раздава пари на зрителите.

Точно по това време звездното момиче е замесено в поредната си кратка авантюра с олигарха Чочо Александров, за когото се говори, че е уредил бившата си Зайнеб в Биг Брадър и после при Гала. По същия път минава и Елена, пак благодарение на морския бизнесмен.

Не може да не споменем и връзката на палавото Ленче с Христо Сираков, известен с афинитета си към красиви и сексапилни млади дами. За любовните отношения между серийния плейбой и лошото момиче на Искра Радева, самата Елена отрича, но скоро след клюката, че са имали кратка авантюра красавицата си сложи супер силикон.

И с тази връзка се завърта порочният кръг, в който намира място и една от многобройните „любими“ на Ицо стоте манекенки – Цеци Красимирова.Тя пък от своя страна имаше авантюра със спортния директор и вече треньор на футболния Левски Георги Иванов, по-известен като Гонзо.

Естествено не може да пропуснем и обявената за Гонзовица - Светлана Василева, която известно време бе спрягана за негова любовница. И тук кръгът се затваря, с връзката на хубавата Елена с бившето гадже на Светлана – бизнесменът Митко. Именно заради техните отношения избухна и скандал между плеймейтката и Лени.

Романтичният път на русото изкушение продължава на по-високо ниво, след като Станулова е назначена в Министерството на транспорта, отдел Протокол. С това звездната пътека на палавото Ленче приключва, поне докато не намери поредния шаран, който да я изстреля още по-нагоре в професионален план.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !