Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Китаеца конкурира "X Factor" и "Гласът на България"

отпечатай новината

21.06.2011 11:00 | Видян 3669 пъти

Китаеца конкурира

Кастингите на музикална компания "Real Enterprises" продължават. Дори и през задаващите се горещи месеци, Николай Първанов-Китаеца няма да изостави задачата си - да търси най-талантливите момчета и момичета на България и да им дава шанс за изява.

Продуцентът не е притеснен от факта, че националните телевизии БТВ и Нова тв също се включиха в битката за издирване на гласовити българи през последните седмици чрез прослушвания за музикалните реалити предавания "X factor" и "Гласът на България".

"Очаквахме, че ще има лек спад в интереса към кастингите ни през този период, но не отчетохме нищо такова. Всекидневно имаме обаждания, запитвания и записвания... Надявам се, че големият интерес се дължи на усилената ни работа през последните два-три месеца. Видимо е, че "Real enterprises" си стъпва на краката.

Изключително добри отзиви имаше за Миро и Красен - имена, които представихме на аудиторията и които вече работят над нови песни. Последното парче на Денислав също изненада всички и регистрира завиден успех. Тези и други неща няма как да не ме радват и да ми показват, че сме на правилния път.", казва Китаеца.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !