Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Задава се 10-тото издание на Tattoo Fest Sofia 2011

отпечатай новината

23.06.2011 16:20 | Видян 2766 пъти

Задава се 10-тото издание на Tattoo Fest Sofia 2011

Очаквайте Десетото юбилейно издание на Националния Tattoo Fest Sofia на 8 Октомври 2011 в залите 4 км. Парти център. Фестът ще започне сутринта и ще продължи до малките часове на следващия ден. Ще можете да си направите татуировка и пиърсинг в едно от десетките професионални tattoo студия, да се изрисувате с къна, да пазарувате от специализираните щандове за бижутерия и дрехи.

Очаквайте традиционните конкурси за рисунка по зададена тема, за татуировка в разделите: черно-бяла, цветна, голям проект, трайбъл, реалистична и направена на място. На  живо ще свирят групи, диджеи ще ни забавляват през деня и на афтърпартито. Ще има зрелищни ревюта на алтернативна мода. Ще видите фотографска изложба на татуирани модели и прожекция на тематични филми. Водещ на шоуто отново ще бъде холивудският актьор Станислав Яневски, известен като Виктор Крум от "Хари Потър".

За втори  път ще ни гостуват смелчаците от "A Sangre Fria Body Art" от Мадрид.  Миналата година те предизвикаха фурор с изпълнението си, когато трима от тях висяха във въздуха, а наоколо летяха огнени кълба.  Ако не те е страх-ела и погледай, а ако си достатъчно смел-закачи се на куките на лудите испанци.

За първи път красива татуирана дама ще представи готически бели денс! Новост е и конкусът за Мис TATTOO. Каним за участие всички дами на възраст от 18 до 80 години. Без значение е семейното положение, професия и наличието на богат приятел. Изисква се атрактивна, нестандартна  външност, татуировки, пиърсинг, запомняща се прическа и оригинален
цялостен стайлинг. Станете муза на татуистите! Покажете истинската красота, а не клишетата, с които ни облъчват! За участие в конкурса пишете на мейл gorgonbg@gbg.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !