И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

НОВИЯТ ДЪЛГООЧАКВАН АЛБУМ НА BEYONCÉ, “4” E ВЕЧЕ НА ПАЗАРА

отпечатай новината

29.06.2011 16:20 | Видян 4919 пъти

НОВИЯТ ДЪЛГООЧАКВАН АЛБУМ НА BEYONCÉ, “4” E ВЕЧЕ НА ПАЗАРА

Днес излиза един от най-очакваните албуми за годината - четвъртият студиен  проект на ар енд би дивата Бионсé, озаглавен “4”. Албумът е на пазара от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment с медийната подкрепа на раидо и телевизия Сити, списание Хай-Клуб и списание МАХ.

Числото „4” не е избрано случайно за името на албума. Това е специалното число за Бионсé – не само нейният четвърти студиен албум, а рождената дата на майка й и съпруга й; четири е и датата, на която тя сключва брак с Джей Зи. Името на албума е и личният подарък на певицата към нейните фенове, които от много време изпращат съобщения в страниците на Бионсé в социалните мрежи – да озаглави следващия си проект с нейното специално число.

Албумът е записван в продължение на близо година между пролетта на 2010 и пролетта на 2011-та. Месеци, в които Бионсé се оттегля от публичното и медийно пространство, за да се отдаде на нови песни. През този период, тя записва близо 70 песни като накрая селектира 12 за новия албум. Голяма част от времето Бионсé прекарва, според собствените й признания в слушане на най-различни и любими изпълнители в студиото, в пътувания до различни дестинации и вдъхновение от местните музикални традиции и звучене. Със сигурност новият албум ще разкрие новите музикални търсения на звездата, защото Бионсé винаги изненадва с ново звучене.

„Run The World (Girls)” е пилотният сингъл от новия албум, продуциран от Switch с допълнителна продукция от Beyoncé и Shea Taylor. Песента е написана от Terius Nash (The Dream) и Бионсé. Видеото е режисирано от майстора в бранша Франсис Лоурънс в продължение на три дни. За снимките са използвани различни локации в Лос Анжелис и естественият декор на пустинята Мохаве. В клипа участват близо 200 танцьора, истинска менажерия от екзотични животни, а Бионсé предвожда зашеметяваща армия от амазонки. Премиерата на видеоклипа се състоя в риалити шоуто “Ameriсаn Idol”.

 

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !