Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Даяна напусна Китаеца, направи мини турне в чужбина

отпечатай новината

04.07.2011 13:00 | Видян 2393 пъти | Гласували 1

Даяна напусна Китаеца, направи мини турне в чужбина

Русото изкушение в поп-фолка Даяна, прекрати отношенията си с досегашните си продуценти, но за разлика от други, тя продължи с гордо вдигната глава и зарадва българите в чужбина, с мини турне в Женева и Виена и изпя едни от най-големите си хитове. Певицата работи усилено и по нови проекти, за които ще стане ясно съвсем скоро.

Даяна реши за първи и последен път да разкаже защо точно се раздели със своите продуценти. "След дългите лутания и некоректности от страна на бившият ми вече продуцент, се чувствам прекрасно. Тръгнаха с големите приказки, че поемат на 100 процента нещата, а впоследствие те принуждават да си поемаш разноските и аз се подлъгах, но уви фактите са налице. Имам една песен от тях и клип на песен, която дори е платена от "Сънни мюзик", за година и половина.

През цялото време, съм се опитвала да правя нови песни, но те все се измъкваха по някакъв начин, за да не платят оставяйки ме в неизгодна ситуация с композиторите." - разказва Даяна. Бившата музикална компания излезе с отворено писмо, в което има доста невярна информация. "Чашата преля, аз няма да се оправдавам като тях с отворени писма и т.н., ако искат можем да се видим в съда за да им покажа документите на нещата, които сама съм си платила. Имам две записани песни, но изчаквах за да приключа отношенията си с тях.

В момента се чувствам прекрасно бях в Женева и Виена, направих мини турне там и си починах добре, съчетах полезното с приятното, хората останаха много доволни и си обещахме пак да се видим. Въпреки всичко се извинявам на хората, на които им се налага да четат ефтин ПР на гърба на други хора, оправдавайки се с лъжи. С една дума, не съм в тази компания, явно не потръгнаха нещата, няма смисъл да обременяваме хората.

Не бих искала да коментирам повече как, защо, какво стана, за съжаление са смешни, опитвайки се и дори да намесят името на хората, които са ме създали. "Сънни мюзик" са хората които ме откриха и това винаги ще го казвам, защото се гордея че именно те заложиха на мен и първият ми албум е реализиран именно от тях, за което винаги ще бъда благодарна. Знаем всички че нещата и кризата не само в България е факт, тъй като и договорът ми изтичаше. Тогава аз реших да намеря реализация, може би на по добро място според мен, а господин Крум Крумов е човек който никога не би спрял развитието на един изпълнител за разлика от други, така поех по своя път.

Човек греши, но важното е да се учим от грешките си, аз не се сърдя че ме обвиняват несправедливо! Грозно е да лъжеш, но пожелавам на повечето хора да бъдат по искренни и да вярват в таланта си, и да дерзаят, дори и да сгрешат, да паднат, да станат, да вдигнат гордо глава и да продължат напред, без да остават с негативите от минало време...Пожелавам ви най вече здраве, и до скоро" - каза още Даяна. Какви са бъдещите и планове и какво ще се случи от тук насетне ще разберем съвсем скоро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !