Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Фахрадин Фахрадинов залюби майка с дете

отпечатай новината

04.07.2011 12:20 | Видян 4174 пъти

Фахрадин Фахрадинов залюби майка с дете

"Ти ще си моята жена", обяснява се публично на новата си любов актьорът.

Явор от "Забранена любов" - актьорът Фахрадин Фахрадинов, е развалил сватбата си , планирана още миналата есен на необичайната дата 11.11.2011г. заради друга жена, пише вестник "Всеки ден".

В края на юни Фери се завърнал от кратко пътешествие до морето и представил на приятелите си новата си любов - красавица на име Владимира Георгиева. Фери не се стряскал от вероятността да се раздели с безгрижния егренски живот и да отглежда чуждо дете, тъй като Владимира имала син от друг мъж.

Заради бившата си приятелка - математичката Дани Василева, Фахрадин заряза предишното си гадже Анелия. Известният в артистичната гилдия със стиснатия си нрав Фахрадин завел за Нова година предишната си годеница на романтично пътешествие в Анталия. Екскурзията им обаче се оказала последна. Скоро след като обяви, че вдига сватба с Дани, актьорът веднага би отбой и заяви: "Няма да се женя!"

След като Дани и Фахрадин приключили връзката си мирно и тихо, днес актьорът отново лети на крилете на любовта, но с друга жена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !