Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Фламенко сензацията Los Vivancos в България за Best Model of the World

отпечатай новината

06.07.2011 16:20 | Видян 2465 пъти

Фламенко сензацията Los Vivancos в България за Best Model of the World

За първи път пред българска публика ще покажат своето изкуство феноменалните фламенко танцьори от световноизвестната испанска формация Los Vivancos на 30-ти юли в пловдивския Античен театър. Поводът за изявата им е финалът на международния конкурс Best Model of the World, на който сме домакини за втора година. Характерно за шоуто е изкусното съчетание на различни танцови и музикални жанрове, включително някои от най-красивите елементи на балета, театъра, цирковото и бойни изкуства.

Публиката и телевизионните зрители от цял свят ще имат възможност да наблюдават в събота, 30-ти юли, разтърсващи изпълнения от различни спектакли на артистите, включително и от пожъналия огромен успех „7 Hermanos” („7 братя”). Името на шоуто не е случайно, тъй като Елиас, Хосуе, Кристо, Хосуа, Аарон, Исраел и Худа наистина са братя и всички носят фамилията Виванкос (Vivancos)!

Израснали в семейство на странстващи музиканти, те прекарват младежките си години, обикалайки света и попивайки разнородните култури, с които се срещат и които по-късно вплитат във фламенко спектаклите си. Получават образованието си в различни градове по света, където посещават престижните академии Conservatorio Profesional de Danza Instituto del Teatro (Барселона), Real Conservatorio de Danza de Madrid (Мадрид), National London (Англия), Qüánticoh Independent School  (Канада), Dutch Ballet Theatre (Холандия), The Royal Music Conservatory (Канада) и студията на Amor de Dios. Всеки от седемте братя говори по минимум 4 езика и свири на поне 2 музикални инструменти, което им позволява да пишат и композират сами музиката за представленията си.

Събират се в една формация през 2004 г. и оттогава се радват на бурните аплаузи от публиката в САЩ, Израел, Китай, Германия, Мексико, Португалия, Турция, Гърция, Румъния и разбира се в Испания. Сред многобройните им изяви пред голяма аудитория са изпълнения в американското шоу Dancing with the Stars и на Цирковия фестивал „Монте Карло”, а работата с тях е удоволствие за личности като принцеса Стефани Монакска, Антонио Бандерас и Джорджо Армани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !