Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Джамирокуай беше в България, ама се надруса за световно

отпечатай новината

09.07.2011 09:00 | Видян 3150 пъти

Джамирокуай беше в България, ама се надруса за световно

Бандата изпи за нула време 6 бутилки уиски в софийския клуб Кълчър бийт в НДК

Човек като си няма късмет, никой не може да му ПОМОГНЕ. Нещо такова важи за организаторите на проваления с гръм и трясък фестивал Елевейшън в Разлог. Може да са ги стигнали стотиците хиляди ругатни и други попържни от недоволни клиенти на спонсора МТЕЛ, може да са ги омагьосали лошите енергии към насила станалия кмет на градчето съорганизатор. Все едно.

Първият ден на феста предизвика скандал, след като в последния момент се разбра, че бандата Джамирокуай, която беше най-чакана на сцената между Рила, Пирин и Родопите, нямало да пристига в България. Официалното оправдание беше счупен крак на фронтмена или нещо такова.

Втората вечер се провали заради неумолимите природни стихии – ураганен вятър насред равното поле между планините, придружено от бесен дъжд с лека градушка.
И ако срещу тях не може да се върви, друга песен са звездите. Оказа се, че Джамирокуай бе в София, ако се вярва на досенията на нашите агенти.
Музикантите бяха забелязани от бдителни агенти на Супер 19’ в столичния клуб Кълчър бийт. Заведението се намира на една от терасите на НДК и е доста тренди сред златната младеж на столицата в момента.

Бандата се разсипа от алкохол – статистици преброиха 6 скоростно пресушени бутилки уиски. Следваща серия в размазването се оказаха допълнителни стимуланти за омайване, които довършиха звездите за дни напред. И лишиха феновете им от кеф. Понеже действието се развивало на маса, на присъствалите не станало ясно има ли наистина някакъв проблем с крака на фронтмена или това е благородна лъжа, за да се оправдаят други проблеми.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !