Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Хърватски плейбой подписа с Локо (Пд)

отпечатай новината

08.07.2011 14:20 | Видян 2064 пъти

Хърватски плейбой подписа с Локо (Пд)

Сериозни проблеми може да си навлече собственикът на Локо (Пд) Коко Динев покрай новопривлечения хърватски нападател Дарио Захора. Голаджията, който преди дни подписа със смърфовете, се оказа порнозвезда.
През 2005 г. Дарио бе сред главните действащи лица в секс скандал. Тогава вестник 24 сата публикува кадри от мобилен телефон, на които Захора и съотборниците му тогава в Динамо Загреб Горан Любоевич и Дино Дърпич се забавляват с небезизвестната сексбомба Нивеш Целзиус. Впоследствие Дърпич се ожени за Целзиус.

Тогава изданието разкри, че тримата футболисти редовно си спретвали оргии със стриптизьорки, плейбойки и фенки, като поливали купоните си и с обилни количества алкохол.
Тримата тогава се прочули и с откритите си неприлични предложения към суперзвездата на хърватските ски Яница Костелич и колежката й Ника Флайш.

За палави изпълнения с Дарио Захора призна публично и зайчето на Плейбой Мая Клякович-Шантич.
Самият Захора твърди пред медиите в родината си, че вече е улегнал и палавите му изпълнения са минало. Той е женен и има две деца. Двамата станаха и кумове на суперзвездата на хърватския футбол Дарио Сърна.

Собственикът на Локо (Пд) Коко Динев напоследък има опит с палави играчи. Той успя да реализира сериозни печалби от проджбата на Гара Дембеле първо в Левски, а след това и в Германия. Головата машина се прочу при престоя си в България не само с футболните си качествата, но и с купоните и със завоеванията си на нежния фронт.   
Заради любовни проблеми пък около братята Юнес и Самир Бенжалюн се стигна до бой в съблекалнята. Като следствие след края на сезона от тима бе освободен Самир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !