Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Бащата на Мануела спря хазарта

отпечатай новината

10.07.2011 09:00 | Видян 3711 пъти | Гласували 1

Бащата на Мануела спря хазарта

От три години не играя хазарт и не съм пипвал "алкохол", твърди бащата на Мануела Горсова, момичето, което още е в кома след катастрофата с пияния двукратен световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.
В покъртително интервю за Всеки Ден Горсов разказва за грижите, които ежедневно полага за детето си. Преди време той бе обвинен в медиите за стари грехове като залитане по хазарта.

„Целта беше да ме очернят и по този начин да оневинят Стависки – разкрива съсипаният баща. -  Хората да си кажат, ето и едните, и другите не са стока“.
След това очерняне Горсов живеел с ореола на човека-боклук, но това не му тежало. Най-важното нещо за него е да се грижи за дъщеря си, защото това, което прави за нея може да бъде свършено от друг или пък струвало повече отколкото всеки нормален човек може да спечели.

Стависки не се интересувал от състоянието на момичето, след като получил това, което искал – условна присъда. Бащата на Мануела обаче никога няма да му прости. „Той съсипа най-хубавите години на Мануела, които няма как да й върнем“, казва Горсов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !