Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Номинираха бг клипове за наградите на MAD

отпечатай новината

12.05.2008 15:08 | Видян 1701 пъти

Номинираха бг клипове за наградите на MAD

На 17 юни в Атина, ще се състоят MAD Video Music Awards 2008 - годишните музикални видео награди на MAD Гърция. VMA са най-мащабното и значимо музикално събитие на Балканите. По традиция, наградите се провеждат всяка година в Атина и се гледат от над 5 млн. зрители. Тази година, MAD Video Music Awards ще се проведат на 17 юни!

Със стъпването на телевизия MAD в България, през 2007г. бе създадена нова категория “Най-добър БГ клип”. Миналата година, българските зрители определиха за победител видеoклипа на Елица и Стоян “Вода”. MAD TV направи възможно звездите да присъстват на бляскавата церемония в Атина, и да получат лично статуетката си пред многохилядна публика.

От средата на месец май, MAD TV стартира гласуването за “Най-добър БГ клип” на VMA 2008. Българските зрители ще могат да дадат своя вот за любимото си БГ видео, между нови 5 номинирани заглавия и да определят тазгодишния победител. Номинираните клипове за VMA 2008 са:Ъпсурт “Звездата”, Миро “Някога преди”, Лора Караджова – „Моя собствена игра”, Deep Zone & Balthazar – “DJ, take me away”, Planet Magic Live ft.Vessy – “To F**k”.

Номинираните клипове се определят на база най-голям брой излъвания в ефира на MAD България за периода 1.04.07 – 31.03.08. В продължение на месец, зрителите ще могат да гласуват в ефира на MAD TV, а на 17 юни един от тях ще спечели уникалния шанс да пътува до Атина заедно с изпълнителя, чието видео ще бъде обявено за победител.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !