Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Нина Николина обзавежда нов дом

отпечатай новината

14.07.2011 12:20 | Видян 5456 пъти

Нина Николина обзавежда нов дом

Певицата Нина Николина, която неотдавна стана майка, обзавежда нов дом заедно с половинката си Максим. Според запознати младото семейство обитава просторна къща в полите на Витоша. Поп изпълнителката си харесала уникален светещ фотьоил на дизайнера Марсел Вандерс по време на изложбата Седмица на италианския дизайн в София. Нина планира да постави луксозната мебел в центъра на просторния си хол. Новодомката пък Мисис България Галина Недялкова хареса червено канапе с формата на цвете отново с авангардна визия.

Двете бяха сред 30-те хиляди посетители на "Седмица на италианския дизайн", организирана  от Casa Sicilia Bulgaria и Al.Ba Design. Sofia Design Week е първият и най-голям фестивал за дизайн в България. Покрива различни сектори от дизайна – индустриален, графичен, комуникационен, интерактивен, рекламен. Това е третото поред издание на фестивала и първото организирано участие на Италианския Дизайн. За първи път  бяха представени предмети на италианския дизайн по време на 150-годишнината от обединението на Италия.

На ВИП-коктейла ден преди да се закрие изложбата присъстваха собствениците на едни от най-големите фирми на Ботуша - Luciano Zonta, Catalano и Novellini. Сред гостите бяха много архитекти и дизайнери, както и представители на някои италиански институции като г-н Марко Монтеки, председател на италианската търговска камара в България и г-н Нино Ди Джакомо, президент на представителството на Област Сицилия в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !