Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

„Тримата мускетари" тръгва на 3D

отпечатай новината

19.07.2011 15:00 | Видян 3442 пъти

„Тримата мускетари

„Тримата мускетари 3D” тръгва по екраните у нас през есента. Филмът включва атрактивен актьорски състав: Логан Лърман, Орландо Блуум, Мила Йовович, Люк Евънс, Рей Стивънсън, Матю Макфадейн и др. Базиран на романа на Александър Дюма, „Тримата мускетари 3 D” е по сценарий на Алекс Литвак и Андрю Дейвис, а режисьор е Пол Андерсън. Андерсън е и продуцент, заедно с Джеръми Болт и Робърт Кулцер от Constantin Film.

Историята:

Младият Д'Артанян (Логан Лърман), напуска дома си, за да се присъедини към личната охрана на краля на Франция. Съдбата го сблъсква с трима от най-добрите мускетари – Атос (Матю Макфадейн), Портос (Рей Стивънсън) и Арамис (Люк Евънс). С тяхна помощ Д'Артанян проваля кoвaрните интриги в кралския двор.

When We Were Young е новият сингъл на бой бандата Take That, който ще бъде основна тема в новата 3D адаптация по романа на Александър Дюма  „Тримата мускетари“. Приключенският екшън буквално става причина баладата да се появи на бял свят.

Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж, Марк Оуен и Роби Уилямс решили да напишат парчето, след като гледали „Тримата мускетари 3D” на частна прожекция в Лос Анджелис, заедно с режисьора на филма Пол Андерсън. Гари Барлоу споделя: „Филмът е толкова зрелищен, че ни се прииска да го озвучим с хубава музика. И така се роди песента. Плюс това намираме много общо между мускетарите и нас самите. When We Were Young напомня малко за миналото, тъй като се върнахме към живите китари и пиано в аранжимента.“. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !