Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Изневяра ли раздели Джей Ло и Марк Антъни?

отпечатай новината

19.07.2011 17:00 | Видян 7142 пъти | Гласували 1

Изневяра ли раздели Джей Ло и Марк Антъни?

Новината за раздялата на Дженифър Лопес и Марк Антъни дойде като гръм от ясно небе за феновете им.Не след дълго се появиха и спекулации свързани с причината за раздялата им.

Дни след като супер звездната двойка обяви края на брака си, моделът Уилям Леви отрече слуха, че е имал афера с Дженифър.Леви участва в последното видео на певицата към песента ѝ, "I'm into you" , заснето през април в Мексико.

В музикалният клип Уилям прегръща Джей Ло на плажа без риза и видимо флиртува с нея.Друг интересен факт е, че моделът се е разделил с дългогодишната си съпруга, актрисата Елизабет Гутиерез, месец след снимките на клипа.

Уилям Леви коментира така:"Не излизам с Дженифър.Според мен тя е един страхотен и искрен човек, който те предразполага да се чувстваш комфортно.Истината е, че си прекарах чудесно.Хареса ми да видя, че някоя толкова известна звезда, е толкова земен човек."

Джей Ло има 2 деца от брака си с Антъни.След обявяването на раздялата си, двамата се отдали на работа.Близък до тях източник твърди, че причината за прекратяването на брака им била месеци ожесточени спорове, които взели връх.Сега певицата е решила да се отдаде на децата си .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !