И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Нико Тупарев натиска Яна Маринова

отпечатай новината

21.07.2011 15:00 | Видян 4884 пъти

Нико Тупарев натиска Яна Маринова

Интересна любовна двойка се заформи на шумно парти в столицата преди вечер.Продуцентската акула Нико Тупарев захапа сексапилната тигрица от "Стъклен дом" Яна Марина. През цялата вечер те бяха неразделни и сладко си гукаха, гушнати в едно от сепаретата в нощното заведение.

Че между Нико и Яна прехвърчат искри, стана ясно за всички останали на купона.Макар че пристигнаха поотделно, те отдалеч се "надушиха" и прекосявайки навалицата, успяха да се съберат на една маса.Демонстрираха перфектно настроение и без да губят време, скъсиха дистанцията помежду си, допирайки телата си едно до друго на черното диванче.

Страстите се разгорещиха още повече в малките часове на нощта.Двамата се стараеха да спазват някакво благоприличие, но езикът на телата им говореше много повече от вербалните реплики, които си разменяха.През цялото време Яна изкусително шепнеше шегички в ухото на Тупарев, който трудно удържаше ръцете си настрана от съблазнителния ѝ чисто гол гръб.Блондинката искрено се забавляваше от флирта и свиваше лицето си в предизвикателни гримаси, докато нежно гушкаше продуцента.

Похотливостта между двамата озадачи гостите на партито, някои от които дори изказаха възмущението си от гледката.Тъй като Яна, и Нико имат официални половинки, свалката им автоматично ги превръща в прелюбодейци, при това публични.

От миналата година Яна е омъжена за втори път, а половинката ѝ е фитнес инструктор на име Тихомир.Актрисата не пропуска да изтъкне факта, че е лудо влюбена в него и двамата се носят на крилете на щастието.Нико Тупарев също е в редиците на семейните мъже.Макар от година насам да се мълчи, че създателят на родния "Биг Брадър" е пред развод, той още не е разтрогнал официално брака със съпругата си Катерина.Двамата не са в идеални отношения, но за пред хората още демонстрират, че са нормално семейство.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !