Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Всички екшън герои се изсипват в София

отпечатай новината

24.07.2011 09:00 | Видян 2864 пъти

Всички екшън герои се изсипват в София

Силвестър Сталоун ще доведе в БЪЛГАРИЯ всички екшън герои, вероятно дори и вечния си конкурент по мускули Арнолд Шварценегер. Ще се снима продължение на филма му Непобедимите.

Почти сигурно е, че както обикновено при настаняването на Жан Клод Ван Дам, Долф Лундгрен и новия Конан – Джейсън Момоа, знаменитостите ще бъдат настанени в зорко охранявания от фенове и папараци затворен комплекс България. Той традиционно е използван от Ню Бояна за настаняване на екшън звезди по много причини.

Освен хотелски апарт хаус и комшийки като завърналата се у нас ледена кралица Асдис Ран, обектът предлага и супер фитнес. В Инерджи отсега се готвят за нашествието на мускулестите чичковци. Наред с актьорите, пред камерата ще застанат ММА-легендата Ранди Котюр и кечърът Ледения. Масажни, сауни, парна баня и най-добрия басейн в София ще са на разположение на мачовците, които обаче се очакват да заложат повече на огромната зала с железа.

Досега само 1 звезда е искала спецобслужване по домовете, за да не се поти с останалите във фитнеса. Става дума за Колин Фарел, който в стил Мадона си бе пожелал инсталиране на пътека за тичане от най-висок клас в апартамента. И я използва има няма два-три дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !